top of page

Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Εταιρεία μας, «DentalCore ΟΕ», με διακριτικό τίτλο DentalCore, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοναυτών, αρ. , με Α.Φ.Μ.: 092548264, Δ.Ο.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και αριθμ. Γ.Ε.ΜΗ 000142301000, τηλέφωνο: 2103831336, email: info@kalantidis.gr, (εφεξής «Εταιρεία»), δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και κατασκευή οδοντοτεχνικού και οδοντιατρικού εξοπλισμού.

Μέσω του ιστοτόπου που διαθέτει, www.kalantidis.gr (εφεξής «ιστοσελίδα»), παρέχει στον επισκέπτη/χρήστη του ιστοτόπου της τη δυνατότητα να λάβει πληροφορίες και να ενημερωθεί αναφορικά με εμάς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πριν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα όπως διαβάσετε προσεκτικά το σύνολο των Όρων Χρήσεως, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της,και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων.

Η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώνει για τις τυχόν αλλαγές των Όρων και Προϋποθέσεων μέσω της ιστοσελίδας της και οι αλλαγές αυτές θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησης τους.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας της Επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της KALANTIDIS και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ρητώς αναφέρεται ότι απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Εταιρείας, η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, πώληση, εκμετάλλευση, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, εκτέλεση, έκδοση, φόρτωση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση ή με άλλον τρόπο χρήση του περιεχομένου που περιέχεται στην ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρίας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, που ενδέχεται να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, προστατεύονται με ευθύνη των νόμιμων δικαιούχων τους.

Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου διατίθεται «ως έχει». Μολονότι η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο να είναι πλήρεις, ακριβείς, επίκαιρες και σαφείς, εναπόκειται αποκλειστικά στον επισκέπτη η ευθύνη για τη χρήση, την αξιολόγηση και την αξιοποίηση των παρεχόμενων μέσω της ιστοσελίδας πληροφοριών. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενα τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν, όταν επιχειρείται η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και κατά τη διάρκεια αυτής και σχετίζονται με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της υποδομής του χρήστη με τη χρήση της ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει δική της ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί σε εσάς εξαιτίας της χρήσης της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ COOKIES
Ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων για περισσότερα επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου και Πολιτική Cookies.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μς μας παρέχεται αποκλειστικά με πρωτοβουλία του επισκέπτη/χρήστη, ο οποίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, λογισμικό, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και οποιαδήποτε υπηρεσία που είναι αναγκαία για να αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα με ασφάλεια. Επίσης, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Σχετικά με τα ειδικότερα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΙΣΤOΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ (LINKS)
Η Εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοτόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι σύνδεσμοι αυτοί έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας μας, ενώ οι ιστότοποι στους οποίους παραπέμπουν, υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης, από τους οποίους σας προτρέπουμε να ενημερώνεσθε σχετικά.

Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστοτόπων από την Εταιρεία μας, η οποία ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενό τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των πληροφοριών που υπάρχουν ή/και παρέχονται μέσω αυτών. Εάν ο επισκέπτης/χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της παρούσας ιστοσελίδας, κάποιον από τους ιστοτόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει αυτό με δική του αποκλειστικά ευθύνη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας και τους ειδικότερους όρους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, είτε στα εξής στοιχεία επικοινωνίας με το μέσο που προτιμάτε: KALANTIDIS, Θεμιστοκλέους 42, 10678, Αθήνα, +30 2103831336, info@kalantidis.gr

 

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Η Εταιρεία μας θέτει σε προτεραιότητα τη βέλτιστη σχέση με τους πελάτες της και κάθε χρήστη της ιστοσελίδας. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδείξουμε κάθε δυνατή προσπάθεια συμβιβαστικής επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει από τη μεταξύ μας σχέση. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδια για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν θα είναι τα Δικαστήρια Αθήνας.

bottom of page